Патриотско Друштво

Патриотски донации

Дел од нашите акции и донации што ги спроведовме минатиот период.

Play Video about Donacija

Дел од донациите

Со секој купен производ Патриотско Друштво како општествено одговорна организација донира средства на бранителите и децата без родители.

Изградба на нов дом

Успеавме да дадеме надеж на Слободан Ангелов со тоа што му изградивме негов дом. Благодариме до сите патриоти кои ги купија нашите производи и дополнително донираа!!!

Најголем проект!!!
изградба на нова куќа
Донација за бранител
Никогаш да не ги заборавиме тие што беа на браникот на нашата држава!

Донација за бранител

Донација на облека и други намирници за бранител од конфликтот во 2001та година од Охрид.

Секогаш во акција!!!

Новогодишна донација

Патриотско Друштво се грижи за сите Македонци од секоја возраст, оваа година одлучивме да израдуваме 60 дечиња со новогодишни пакетчиња.

Новогодишна донација
Донација
Секогаш и секаде каде што е потребно!

Донација, донација и само донација

Благодарение на патриотите што сеуште постојат ние собравме средства да дадеме нова надеж голем патриот и бранител!!!

Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks