Патриотско Друштво

Неколку збора за нас.

Кои сме ние?

Патриотско Друштво е млада амбициозна група од патриоти исполнети со ентузијазам каде што главната цел е подигнување на националната свест кај Македонците а воедно и градење на подобро општество. Организираме и правиме најразлични проекти на кој промовираме патриотизам, секој проект што го организираме е стрикно од македонски материјали и македонски компании.

Нашиот подкаст

бројки
направени нарачки
0
донирани средства
0 ден.
задоволни клиенти
0

Патриотско друштво не е член и поддржувач на ниту една политичка партија.

Голема благодарност до Macedoniangifts.com и Percalus design што ни даваат несебична поддршка во сите наши нови проекти

Биди прв што ќе знаеш за нашите објави и проекти. Слушни и за нашите екслузивни понуди и giveaways

Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks