Патриотско Друштво

Знаме Лавови плаво

(2 Прегледи на корисник)

550 ден

Знаме Лавови плаво – Користејќи го новиот дизајн на амблемот на Лавовите, плавото знаме е уште еден начин да се поддржи жртвата на оваа единица. Без разлика дали од Охрид, Тетово, Битола, Скопје, Велес, Куманово или некој друг град, сите лавови ги водела една мисла – да се заштити Македонија и македонскиот народ.

Категорија

Koristejkji go noviot dizajn na amblemot na Lavovite, plavoto zname e uste eden nacin da se poddrzi zrtvata na ovaa edinica. Bez razlika dali od Ohrid, Tetovo, Bitola, Skopje, Veles, Kumanovo ili nekoj drug grad, site lavovi gi vodela edna misla – da se zastiti Makedonija i makedonskiot narod.

 

Using the new design of the Lions emblem, the blue flag is another way to support the sacrifice of this unit. Regardless of whether from Ohrid, Tetovo, Bitola, Skopje, Veles, Kumanovo or any other city, all the lions were guided by one thought – to protect Macedonia and the Macedonian people.

Димензии 110 × 60 cm

2 прегледи за Знаме Лавови плаво

  1. Hello World! https://n2bllq.com?hs=dec3cc18ca9cb2b476b26996bbd2e09a&

    02kzpu

  2. Dont click me: https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=dec3cc18ca9cb2b476b26996bbd2e09a&

    vord0b

Додај преглед
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks