Патриотско Друштво

Бон за донација

500 ден30000 ден

“Купи Бон” е специјално креиран за вас кои сакате да помогнете и да дадете свој придонес кон нашиот фонд што го користиме како донација. Оваа опција ви овозможува да купите билет кој нема да го користите, но вредноста на билетот ќе биде донирана на избраната организација или проект.

Секој може да купи Бон. Со ова, вие не само што ќе помогнете во поддршка на македонската кауза, туку исто така ќе овозможите на некоја фамилија, бранител или инвалидизрано лице да може да преживее во ова тешко време. Со вашиот акт на доброта, можете да направите значајна разлика во животот на некој.

“Купи Бон” е лесно и безбедно за користење. Се што треба да направите е да изберете вредност, да кликнете на ‘Купи Бон”. Потоа, следете ги инструкциите за плаќање. Вие ќе добиете потврда по е-маил за вашата донација.

Се надеваме дека ќе се придружите кон нашата мисија да помогнеме и да направиме позитивна промена. Вашата поддршка е вредна и ја цениме вашата љубезност. Не чекајте, купете Бон денес и помогнете ни да го претвориме овој свет во подобро место за сите нас.

SKU: Не е достапно Категорија
ценовник

500, 1000, 3000, 6000, 10000, 30000

Shopping Cart