Патриотско Друштво

Знаме Патриотско Друштво црно

(1 Преглед на корисник)

550 ден

Знаме Патриотско Друштво (црно) – Едно од двете македонски знамиња во продавницата чии централен предмет е амблемот на ВМРО. Знамето во ова издание се среќава со целосно црна позадина и димензии од 110cm x 60cm. Црната боја е за тој што жали по Гоцевите идеали, а амблемот е симболот на македонската вековнa револуционерна борба.

Категорија

1 преглед за Знаме Патриотско Друштво црно

  1. Mile

    najako zname so postojt zimi sve

Додај преглед
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks