Патриотско Друштво

Знаме ИС ХС НИ КА

550 ден

Ова знаме е дизајнирано со голема значајност името ‘IS HS NI KA’, што во превод значи ‘Исус победува’. Ова е добар начин да ја покажете почитта према нашата вера. Знамето е направено од висококвалитетни материјали и има димензии од 110x60cm, што го прави идеално за да се прикаже дома, во црква или на било кое друго место каде што сакате да го изразите својот духовен идентитет. Знамето ‘IS HS NI KA’ не е само симбол на верата, туку и потсетник на силата и надежта што ги носи нашата вера.

Категорија
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks