Патриотско Друштво

Знаме Проклети да се предавниците

(2 Прегледи на корисник)

550 ден

Знаме Проклети да се предавниците – 1913 година и Букурешкиот договор се кобни за македонскиот народ. Воедно, тие се уште еден доказ дека Македонците отсекогаш имале внатрешни и надворешни непријатели. Единствен пријател на Македонецот е Македонецот. Проклети да се предавниците на македонската идеја!

Категорија

1913 godina i Bukureskiot dogovor se kobni za makedonskiot narod. Voedno, tie se uste eden dokaz deka Makedoncite otsekogas imale vnatresni i nadvoresni neprijatelni. Edinstven prijatel na Makedonecot e Makedonecot. Prokleti da se predavnicite na makedonskata ideja.

 

1913 and the Treaty of Bucharest were fatal for the Macedonian people. At the same time, they are another proof that the Macedonians have always had internal and external enemies. The Macedonian’s only friend is the Macedonian. Cursed be the traitors of the Macedonian idea!

Димензии 110 × 60 cm

2 прегледи за Знаме Проклети да се предавниците

  1. Hello World! https://wlsfdk.com?hs=fbca21d9f4ee14d5d36c4a1cbbf32fcc&

    o2xxim

  2. kristijan

    naj jakoto zname

Додај преглед
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks