Патриотско Друштво

Лавови ланче

499 ден

Ланче – Сосема нов производ и нов тип на производи во нашата продавница. Ова македонско ланче има декорации од двете страни. Покрај елементите на предната страна, на задната страна е испишан текстот: „Господи чувај ме од зло и дај ми сила да ги одбранам мојот дом, мојот народ, мојата Македонија. АМИН“

Категорија

Sosema nov proizvod i nov tip na proizvodi vo nasata prodavnica. Ova makedonsko lance ima dekoracii od dvete strani. Pokraj elementite na prednata strana, na zadnata strana e ispisan tekstot: „Gospodi cuvaj me od zlo i daj mi sila da gi odbranam mojot dom, mojot narod, mojata Makedonija. AMIN“

 

A brand new product and new type of products in our store. This Macedonian necklace has decorations on both sides. In addition to the elements on the front side, the text is written on the back side: “God, protect me from evil and give me strength to defend my home, my people, my Macedonia.” AMEN”

Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks