Патриотско Друштво

Официјалното знаме на Република Македонија

550 ден

Официјално знаме на Република Македонија – Секој Македонец, дали од Скопје, Охрид, Битола, Велес или друг македонски град, треба да го поседува официјалното знаме на републиката. Ова е официјалното знаме на Република Македонија, модифицирано од македонската Ѕвезда од Кутлеш. Знамето во нашата продавница е идеално за внатрешни и надворешни услови и со димензии 110cm х 60cm.

Категорија

Sekoj Makedonec, dali od Skopje, Ohrid, Bitola, Veles ili drug makedonski grad, treba da go poseduva oficijalnoto zname na republikata. Ova e oficijalnoto zname na Republika Makedonija, modificirano od makedonskata Dzvezda od Kutles. Znameto vo nasata prodavnica e idealno za vnatresni i nadvoresni uslovi i so dimenzii 110cm x 60cm.

 

Every Macedonian, whether from Skopje, Ohrid, Bitola, Veles or another Macedonian city, should own the official flag of the republic. This is the official flag of the Republic of Macedonia, modified from the Macedonian Star from Kutlesh. The flag in our store is ideal for indoor and outdoor conditions and measures 110cm x 60cm.

 

Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks