Патриотско Друштво

Знаме „Македонија на Македонците“

749 ден

Македонија на Македонците – била секогаш и ќе остане! Македонците имаат само еден дом, а тој дом е Македонија. Делена, парчена низ историјата, таа сепак припаѓа само на еден народ.

Знамето Македонија на Македонците е ново знаме на Патриотско друштво на која се наоѓа картата на обединета Македонија заедно со натписот по кој знамето го добие своето име. Димензијата на знамето е 110х60цм, а знамето е со златни реси. Цената е 750 денари.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Знаме „Македонија на Македонците“”
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks