Патриотско Друштво

Знаме Лавови црно

550 ден

Знаме Лавови црно – Второто знаме кое заедно со привезокот е направено во чест на доброволната единица Лавови. На црна позадина е исткаен оригиналниот амблем на единицата. Лавовите од цела Македонија биле спремни да го дадат животот за македонскиот народ во секој момент, а наша задача е да ја почитуваме нивната заложба и жртва.

Категорија

Vtoroto zname koe zaedno so privezokot e napraveno vo cest na dobrovolnata edinica Lavovi. Na crna pozadina e istkaen originalniot amblem na edinicata. Lavovite od cela Makedonija bile spremni da go dadat zivotot za makedonskiot narod vo sekoj moment, a nasa zadaca e da ja pocituvame nivnata zalozba i zrtva.

 

The second flag which together with the pendant is made in honor of the volunteer unit “Lavovi”. The original emblem of the unit is woven on a black background. The lions from all over Macedonia were ready to give their lives for the Macedonian people at any moment, and our task is to respect their commitment and sacrifice.

Димензии 110 × 60 cm

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Знаме Лавови црно”
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks