Патриотско Друштво

Знаме Патриотско Друштво

(1 Преглед на корисник)

550 ден

Знаме ВМРО (црвено-црно) – Со исткаениот амблем на ВМРО, ова е едно од неколкуте македонски знамиња инспирирани од Илинденското востание, а достапни во нашата продавница. Знамето во оваа верзија се состои од црвено-црна позадина и амблем на Организацијата. За негова изработка е користен квалитетен полиестерски материјал. Идеално е за употреба во внатрешни и надворешни услови.

Инспирирани од Илинденското востание, нашето знаме го има амблемот на ВМРО, а на на гордниот дел ја имаме фразата Слобода или смрт. Ова мото стана е позната од комитите во македонската борба од 19 век.

-110 x 90 цм
– Ткаен полиестерски материјал
– може да се закачи

Може да се користи за внатрешни и надворешни услови

Категорија

So istkaeniot amblem na VMRO, ova e edno od nekolkute makedonski znaminja inspirirani od Ilindenskoto vostanie, a dostapni vo nasata prodavnica. Znameto vo ovaa verzija se sostoi od crveno-crna pozadina i amblem na Organizacijata. Za negova izrabotka e koristen kvaliteten poliesterski materijal. Idealno e za upotreba vo vnatresni i nadvoresni uslovi.

 

With the woven VMRO emblem, this is one of several Macedonian flags inspired by the Ilinden Uprising, and available in our store. The flag in this version consists of a red and black background and the emblem of the Organization. Quality polyester material was used for its production. It is ideal for use in indoor and outdoor conditions.

1 преглед за Знаме Патриотско Друштво

  1. Dont click me: https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=962af25d54adfdafe12c4d2a62dda866&

    6nxwq6

Додај преглед
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks