Патриотско Друштво

Канвас Тодор Александров

1400 ден

Канвас од уметничкото дело на кое е прикажан Тодор Александров, големиот војвода кој ја воскресна ВМРО по Првата светска војна. Александров е одговорен за возобновувањето на Организацијата во нејзиниот целосен сјај и активната борба против поробувачите на Македонија.  Покрај Александров, на канвасот се прикажани уште неколку комити кои веат знаме на кое пишува „Независна Македонија“. Канвасот е со димензии од 60х40цм и истиот ќе биде достапен во ограничени количини.

Цената е 1499 денари со бесплатна достава до врата и гратис стикери.

Canvas from the artwork depicting Todor Alexandrov, the legendary leader who resurrected IMRO after the First World War. Alexandrov is responsible for the restoration of the Organization to its full glory and for his active struggle against the enslavers of Macedonia. In addition to Aleksandrov, the canvas shows several other komitadjis waving a flag that reads “Independent Macedonia”. The canvas measures 60x40cm and will be available in limited quantities.

The price is 1499 denars with free delivery and extra stickers.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Канвас Тодор Александров”
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks