Патриотско Друштво

Капа Радуша

1399 ден

🧢🇲🇰 Капа „Радуша“ – патриотска капа за претстојното лето!

Бранителите во Радуша покажаа дека 60 херои се посилни од 1000 кукавици. Покажаа како се брани својот дом, не давајќи ниту педа земја на терористите кои ја нападнаа Македонија. Во нивна чест ја објавуваме капата „Радуша“.

Капата Радуша на својата предна страна има извезено мотив посветен на гореспоменатиот конфликт, а странично се наоѓа и амблемот на Организацијата.

📦🚛 Цената на капата е 1499 денари со бесплатна достава, стикери и кутија. Достапни се само 250 капи.

🧢🇲🇰 Radusha hat – a patriotic hat for the upcoming summer!

The soldiers in Radusha showed that 60 heroes are stronger than 1000 cowards. They showed how to defend their home, not giving an inch of land to the terrorists who attacked Macedonia. In their honor, we are releasing the Radusha hat.

The Radusha hat has an embroidered motif dedicated to the aforementioned conflict on its front, and the emblem of the Organization is on the side.

📦🚛 The price of the hat is 1499 denars with free delivery, stickers and a box. There are only 250 hats available.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Капа Радуша”
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks