Патриотско Друштво

Списание 3: Македонската борба низ вековите

250 ден

Третиот број на списанието „Саможртва“ покрива голем и значаен период од македонската историја. Станува збор за периодот на националноослободителната борба за Македонија. Во списанието се вклучени теми кои треба да бидат врежани во меморијата на секој Македонец, како потсетник на илјадниците жртви кои ги дале своите животи за слободата која денес ја имаме.

Категорија
Shopping Cart

SPIN TO WIN!

  • Пробајте ја вашата среќа да добиете купон за попуст
  • 1 вртење
  • Без мамење
Пробајте ја вашата среќа
Never
Remind later
No thanks