Дали е можен соживот во Македонија?

Дали е можен соживот во Македонија?

Дали е можен соживот во Македонија? Темата за соживот во Македонија е активен дел од нашето секојдневие и политика која ја форсираат неколку партии во државата. Но дали навистина е можен соживот? Вистинскиот соживот во Македонија теоретски е можен, но треба да се сменат многу работи, посебно кај албанското малцинство. Албанските политички партии треба да …

Дали е можен соживот во Македонија? Read More »